Оливки закуповлюються на пряму, без посередників, на заводі-виробника ILIDA S.A.
Під час приготування наших оливок не використовувався луг, глюконат заліза та інші хімічні елементи, тому наші оливки кардинально відрізняються органолептикою від усього, що Ви пробували до цього!
До складу входить: оливкова олія Extra Virgin, винний оцет, трохи морської солі, орегано.
Оливки KALAMATA мають яскраво виражений фіолетовий колір, близький до бордового. Такі оливки досить м'ясисті та насичені на смак. Їхня назва говорить про їхнє походження, тому що ростуть вони в місті KALAMATA, що на південному заході Пелопоннесу.
Оливки вирощені в екологічно чистому регіоні, тому мають природний смак і аромат. Цей продукт дуже корисний у будь-якому вигляді. У таких невеликих плодах міститься чимала кількість фолієвої та олеїнової кислоти. Також у них є вітаміни групи В, кальцій, калій, натрій. Оливки в достатку також містять і інші не менш важливі мікроелементи.
Цей продукт відмінно підходить для приготування найрізноманітніших страв, ідеально поєднуючись з овочами, рибою, м'ясом, сирами. Також оливки KALAMATA з орегано чудово розкривають смак білого вина.