Redbreast - односолодовий ірландський віскі, виробництво якого було вперше запущено в 1939 році. Редбріст - практично єдиний віскі, вироблений за технологією Pure Spot Still. Ця технологія передбачає використання в якості сировини суміші солоду і непророщеного ячменю, а дистиляція напою повинна здійснюватися виключно в перегінних кубах з міді. Redbreast повністю зник на двадцять років, коли в 1970 році запаси віскі були вичерпані. І тільки на початку 90-х напій знову почали виробляти. Витримка напою проходить не менше 12 років в бочках з-під хересу. Redbreast - віскі унікальної якості, який складе гідну конкуренцію найвідомішим напоям.
Смак:
Повний, маслянистий, з приємною солодкістю, пряними тонами спецій, вираженими нотами чорної смородини, хересними інтонаціями, деревними нюансами. Післясмак оксамитовий, довгий, приємний, з хересними відгомонами і легкою гостротою перцю.
Аромат:
Складний, різноманітний, багатий, вишуканий, з тонами чорної смородини, пряністю гвоздики і запашного перцю, деревними нотами.
Гастрономічне поєднання:
Рекомендований до вживання в чистому вигляді. Прекрасний в тандемі з ірландською кавою.
Колір:
Глибокий, насичений, теплий, мідно-червоний.
Тип:
Односолодовий віскі.
Регіон:
Ірландія, графство Корк.
Витримка:
Не менш 12 років в бочках з-під хересу.