Справжні грецькі оливки AMFISSA у вакуумі 500 г, які закуповуються на пряму, без посередників, на заводі-виробника ILIDA S.A.
Процес в’ялення відбувається наступним чином: оливки знаходяться на дереві до повного дозрівання, далі наступає процес природнього в’ялення натуральним способом, це відбувається до середини або кінця грудня.
Потім збирають урожай, на даному етапі оливка ще не придатна до вживання. Для того, щоб вигнати гіркоту з оливок, їх кладуть у ємність об’ємом 500 кг, в яку поміщають 400 кг оливок і 100 літрів оливкової олії класу Extra Virgin упереміш з морською сіллю.
Протягом трьох місяців вони знаходяться в оливковій олії із сіллю. Саме таким методом з оливки Amfissa виганяють останню гіркоту.
Потім оливки виймають і перекладають вже в інші бочки, в яких вони зберігаються.
Оливки із кісточкою. Цей сорт при визріванні має природне буре забарвлення.
До складу входить оливки Amfissa, оливкова олія класу Extra Virgin, трохи морської солі
В’ялені оливки за зовнішністю та смаком відрізняються від маринованого продукту. У них зморшкувата поверхня і щільніша консистенція, неймовірно крутий індивідуальний смак, властивий в’яленому продукту.
Їх можно вживати як самостійно, так додавати у інші страви, наприклад: салати, солянку, тушковані овочі або м’ясо