Diplomatico, Mantuano, Extra Anejo — шедевральний витвір від венесуельських дистиляторів. Кілька років роботи з формування рецепта та налагодження процесу переганяння не пройшли дарма. Поєднуючи в собі всі принади місцевого клімату з майстерністю й талантом фахівців, що працюють на виробництві, на наші столи опустився преміумром, що з першого погляду завойовує увагу своїх шанувальників.
Основним інгредієнтом для створення рому Дипломатико, Мантуано, Екстра Аньєхо (700 мл) є очеретяна меляса. Вона проходить складну процедуру триетапної дистиляції, кожна з яких по-особливому впливає на формування букета смаків і ароматів.
Спочатку майбутній ром відправляють у перегінну колону, після чого він проходить циклічну процедуру і завершує цей етап приготування в мідному кубі.
Для витримки використовують бочки з обпаленого американського дуба, у яких раніше зберігали бурбон і односолодове віскі. Дерево передає рому не тільки свої унікальні якості, а й специфічні характеристики попередніх напоїв. Триває все це таїнство довгі 8 років.
Шикарна форма пляшки максимально схожа на автентичну, і передає всю історію головного морського напою минулого.