Ваш кошик порожній!
Класичні італійські хлібні палички зі смаком сиру Пармезан, виготовлені вручну за традиційним рецептом.
Гріссіні з сиром Пармезан – традиційні італійські хлібні палички товщиною трохи більше олівця з додаванням сиру Пармезан. Хрусткі вироби мають незрівняним ароматом і неймовірним смаком.
Сир Пармезан – це твердий сир, який виготовляється з некип’яченого молока, зібраного в районі Парми в Італії. Цей сир має багатий смак та аромат і використовується в різноманітних кулінарних стравах, включаючи пасту, салати та соуси. Однією з корисних властивостей сиру Пармезан є його високий вміст білка, вітаміну В12, кальцію та інших мікроелементів, які необхідні для здоров’я кісток та зубів.
Сир Пармезан містить також амінокислоту тирозин, яка сприяє підвищенню настрою та зниженню рівня стресу, та лактобацили, які сприяють здоров’ю кишкової флори та зміцнюють імунну систему.
Гріссіні з сиром Пармезан зазвичай подають як легку закуску до вина або пива. Вони поєднуються з різними салатами, пастою, супами, бульйонами, а також смакують з пивом або вином. Якщо завернути їх у Пармську шинку, то вийде повноцінна страва для романтичної вечері або дружньої вечірки.