ДАРУЄМО ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗНИЖКИ НА КОРПОРАТИВНІ ЗАМОВЛЕННЯ!
В наявності
Код: 903146

Сир Гауда ВІ Старий Роттердам 100 тижнів лімітований випуск48% жир. в сух. реч.

Витримка:
2 роки
Жирність:
45%
З якого молока:
коров'ячого
Країна:
Нідерланди
К-сть:
100 г
143.20 ₴
/100 г
Фактична вага продукції, може відрізнятися від вказаної на сайті на + -10%.
Всього до сплати:
1432.00 ₴
Код: 903146
Самовивіз з наших магазинів:
м. Суми, вул. Петропавлівська 72
м. Суми, вул. Іллінська 7а
Доставка по м. Суми:
Мінімальне замовлення 500 грн (Доставка до під'їзду)
Безкоштовна доставка від 1000 грн
Доставка по Україні:
Нова пошта Нова пошта
Варіанти оплати:
Оплата картою на сайті
Самовивіз з наших магазинів:
м. Суми, вул. Петропавлівська 72
м. Суми, вул. Іллінська 7а
Доставка по м. Суми:
Мінімальне замовлення 500 грн (Доставка до під'їзду)
Безкоштовна доставка від 1000 грн
Доставка по Україні:
Нова пошта Нова пошта
Варіанти оплати:
Оплата картою на сайті

Сир Гауда ВІ Старий Роттердам 100 тижнів витримки - це твердий сир з коров'ячого молока, який виготовляється в Нідерландах. Він має щільну, тверду текстуру і насичений, збалансований смак з нотками карамелі, ванілі та цукрової тростини. Сир Гауда ВІ Старий Роттердам 100 тижнів витримки має більш тривалий період витримки, ніж інші сорти сиру Гауда, що робить його смак більш насиченим і ароматним.

Опис товару:

  • Вид: твердий сир
  • Вид молока: коров'яче молоко
  • Текстура: щільна, тверда
  • Смак: насичений, збалансований з нотками карамелі, ванілі та цукрової тростини
  • Період витримки: 100 тижнів

Харчова цінність (на 100 г):

  • Калорії: 350 ккал
  • Жири: 30 г
  • Білки: 25 г
  • Вуглеводи: 3 г

Склад:

  • Коров'яче молоко
  • Сироватка
  • Молочний білок
  • Сирні закваски
  • Сіль

Поради щодо зберігання:

  • Зберігати в холодильнику при температурі від 2 до 8 °C.
  • Термін придатності: 6-8 місяців.

Поради щодо приготування:

  • Сир Гауда ВІ Старий Роттердам 100 тижнів витримки можна їсти в чистому вигляді, з фруктами, горіхами або медом.
  • Він також ідеально підходить для нарізки, запікання і приготування супів.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Вас також зацікавить