Ваш кошик порожній!
Maker's Mark - найвидатніший бурбон преміальної категорії, цікавіше, багатше і нетривіальних напою Вам навряд чи вдасться знайти. Проводять бурбон Мейкерс Марк в американському штаті Кентуккі, звідки родом багато знаменитих напоїв США, але навіть у себе на батьківщині Мейкерс Марк - напій для самих особливих випадків, його рідко можна зустріти на полицях магазинів, і він відноситься скоріше до категорії «хенд мейд» - рукотворним напоїв, що випускаються майже ремісничими методами. Випускають Maker's Mark дуже маленькими партіями, що не перевищують 19 бочок, саме такий тираж можуть суворо контролювати майстра дістелярії, крім того, варто зауважити, що велика частина технологічних процесів на винокурні виробляється вручну, тому в великих обсягах випуск напою неможливий.
Термін витримки кожної партії варіюється від 6 до 7 років, немає чітко регламентованого часу проведення бурбона в бочці, коли напій готовий вирішує тільки майстер - дістелярії. Саме тому кожна партія Maker's Mark по суті є унікальною і може різнитися в смаку і ароматі з більш ранньої або більш пізньої партією напою. Дизайн пляшки по-справжньому запам'ятовується: пляшка незвичної для бурбонів форми, швидше за більш придатною для коньяків, підкреслює преміальність напою, червоне воскове горлечко пляшки дуже привертає увагу, клеймо «S IV» символізує четверте покоління родини творців Мейкерс Марк, етикетка вирізається вручну, а напис на ній робиться на старовинній друкарській машинці.
Смак:
М'який, повний, ніжний, з красивою текстурою, вершковими кремовими тонами, виразними карамельно-ванільними нотами, довгим, делікатним і обволікаючим фінішем з тонами яблучної випічки з ваніллю і паленим цукром.
Аромат:
Багатогранний, багатий, глибокий, теплий, з солодкістю карамельних та медових відтінків, зрілими і стриманими дубовими нотами, нюансами ванільною випічки, свіжими фруктовими інтонаціями.