Ваш кошик порожній!
Ячмінь, оповитий димом торфу, що тліє, служить основою для цієї гастрономічної симфонії.
Багатогранна текстура напою створюється завдяки витримці в бочках різних типів.
Першим акордом звучать класичні бочки бобів. Вони не тільки насичують віскі смаком та ароматом, але й надають йому структури та глибини.
Другим етапом старіння стає фінішна витримка у бочках з-під карибського рому. Неважливо, який саме ром зберігався у цих дубових ємностях, адже саме вони допомагають збалансувати всі елементи та розкласти палітру рецепторних якостей віскі на зрозумілий список відчуттів.
Завдяки цій грі бочок віскі набуває унікального смаку і аромату, здатного зачарувати навіть найдосвідченіших поціновувачів.