Ваш кошик порожній!
Beefeater Blood Orange. Процес починається з дистиляції основи Beefeater Dry Gin, а потім додається солодка натуральна есенція червоного апельсина. Попри те, що продукт має виражений фруктовий аромат червоного апельсина, у посмаку чітко чути ялівець. Дистильований на знаменитому заводі в самому центрі Лондона, цей продукт став яскравим членом сім'ї Beefeater — сім'ї найбільш нагороджуваних джинів у світі. Виробництво фруктових нот досягається без компромісів досконало і з використанням суто натуральних інгредієнтів.
Рецепт джину Beefeater був складений 1820 року Джеймсом Барроу, унаслідок чого світу був подарований унікальний джин, що має яскравий смак і аромат. Повний рецепт джину Beefeater відомий тільки 6 працівникам компанії, і відтоді жодного разу не змінювався. Beefeater — єдиний у світі джин, який досі виробляється тільки в Лондоні.
Beefeater — дистильований джин. У процесі дистиляції інгредієнти поміщаються в чан разом зі спиртом і залишаються на 24 години, що дає змогу спирту просочитися запахом і смаком натуральних трав. Через певний проміжок часу спирт повільно, упродовж 8 годин, випаровується при невисокій температурі. У виробництві джину Beefeater використовується тільки пшеничний спирт високого очищення, який не має запаху та дуже м'який на смак.
Висока якість джину Beefeater, дивовижний смак і чудовий аромат є результатом ідеального поєднання ретельно відібраних інгредієнтів. Ялівець, що надає джину характерний аромат, закуповується в Італії, коріандр імпортується з Румунії, Болгарії, апельсинова і лимонна цедра привозиться з Південної Іспанії, корінь дягелю, що надає квітковий відтінок аромату джину, вирощується в Голландії й Бельгії.